info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Kleinschalig, flexibel, kundig en vooral: vertrouwd!

Mijn naam is Wim Dingemanse, ervaren jurist. Na jaren in de advocatuur in Zeeland, ben ik verhuisd naar de randstad. Daar heb ik in Den Haag mijn eigen kantoor opgezet onder de naam Haaglanden Juristen.

Door oprechte aandacht en de wil om altijd het maximale te bereiken, heeft Haaglanden Juristen een uitgebreid netwerk van klanten en relaties opgebouwd. Zo is ons kantoor uitgegroeid tot een betrouwbare en succesvolle juridische dienstverlener.

Anders dan bij veel grotere kantoren ben je voor ons geen casenummer, maar een klant. Een mens. Ik ga graag een langdurige relatie met je aan. Als team willen we jou en je bedrijf door en door leren kennen. Met die kennis kom ik bij een nieuwe vraag snel tot de kern. Ik weeg jouw belangen zorgvuldig af en bereik meer succes voor je in een procedure.

Doordat we je écht kennen, hoef jij je vraag maar één keer te stellen.

Unieke dienstverlening voor Nederlanders met belangen op de Antillen

Haaglanden Juristen is in Nederland én op de Antillen aanwezig. Alle inwoners van Nederland die belangen hebben op de eilanden of daar in een geschil verwikkeld zijn, kunnen zo nog makkelijker een beroep doen op juridische hulp en bijstand. Je hebt namelijk maar één partner nodig. Dat voorkomt onduidelijkheid en dubbele kosten. En dát betekent dus sneller resultaat!

Natuurlijk profiteren inwoners van de Nederlandse Antillen, met belangen in Nederland, op hun beurt net zo van deze voordelen.

De unieke waarde van Haaglanden Juristen

Het is bijzonder dat een jurist kennis en ervaring heeft van de wetten en regels in meerdere gebieden. Haaglanden Juristen beheerst zowel het Nederlands Recht als het recht van de Nederlandse Antillen en is perfect op de hoogte van de wetgeving en jurisprudentie.

Zowel in Nederland als op de Antillen beschikken we over een groot netwerk met veel waardevolle contacten. Hierdoor kunnen wij mensen, die deze contacten zelf niet hebben, heel goed bijstaan.