info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Ervaren support voor werkgever én werknemer

Werkgever of werknemer? Vroeg of laat krijg je er mee te maken!

Het begin van een dienstverband is altijd een feestje. Met de beste intenties over en weer. Met een beetje geluk verandert dit nooit. Helaas, de praktijk is maar al te vaak anders. En daar hoeft niet altijd een conflict oorzaak van te zijn.

Bijvoorbeeld als de resultaten tegenvallen en je moet reorganiseren. Dan wil je het beste voor je bedrijf én je werknemers. Ook als werknemer krijg je veel over je heen. Wij zorgen voor een beëindigingsovereenkomst die zo gunstig mogelijk is voor beiden: kostenbeperking voor de werkgever; behoud van aanspraak op een uitkering voor de werknemer.

Haaglanden Juristen is geen voorstander van procederen. Maar al te vaak zijn er daarbij alleen verliezers en hoge kosten. Toch lukt het niet altijd om er samen uit te komen. Dan vragen wij een ontslagvergunning aan bij het UWV of starten we de procedure bij de kantonrechter.

Haaglanden Juristen is er voor werkgever én werknemer

Wij hebben heel veel ervaring opgebouwd in het Arbeidsrecht. Daarom leveren we niet alleen bijstand aan werkgevers, maar ook aan werknemers. Maar wees gerust, nooit aan beide partijen tegelijk…

Heb je vragen over jouw arbeidssituatie?

Ook interesse in onze andere diensten? Klik hieronder op je keuze.

Meer weten over Haaglanden juristen?

Heb je op dit moment behoefte aan helder advies? Wil je vrijblijvend kennis met ons maken om te ervaren of er een ‘klik’ is?

Bel ons: 070 3596206
Mail ons: info@haaglandenjuristen.nl
Of gebruik het contactformulier