info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Nalatenschap met zorg afgewikkeld

Wij helpen je een nalatenschap zorgvuldig af te wikkelen.

Na het verdriet, komt de afwikkeling. Wij helpen deze met zorg af te ronden. In de relatie tot een overledene kan jij verschillende posities innemen. Ben je:

  • Erfgenaam;
  • Executeur;
  • Vereffenaar;
  • Legataris;
  • Legitimaris;
  • Schuldeiser?

Dan helpen we graag met jouw vraagstuk. Bijvoorbeeld of je een nalatenschap moet aanvaarden of misschien wel verwerpen. Vraag je je de geldigheid van een testament af? Of wil je een testament beter snappen? Neem contact op!

Wij helpen je graag bij problemen met een executeur of vereffenaar, maar ook als u executeur of vereffenaar bent. Meen je recht te hebben op de legitieme portie of een legaat? Vraag het ons. Maar ook als de overledene nog een schuld aan je had, kunnen we helpen deze alsnog te incasseren.

Mediation

Wij treden regelmatig op als mediator tussen erfgenamen en andere belanghebbenden. Regelmatig is er sprake van een lange strijd. Met uiteindelijk vooral verliezers. Laat het zover niet komen. Als ervaren mediator, streven we binnen een redelijke tijd naar een acceptabele oplossing voor iedereen.

Leg je case vrijblijvend aan ons voor.

Ook interesse in onze andere diensten? Klik hieronder op je keuze.

Meer weten over Haaglanden juristen?

Heb je op dit moment behoefte aan helder advies? Wil je vrijblijvend kennis met ons maken om te ervaren of er een ‘klik’ is?

Bel ons: 070 3596206
Mail ons: info@haaglandenjuristen.nl
Of gebruik het contactformulier