info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Aandacht aan de voorkant geeft rust aan de achterzijde

Voorkomen is goedkoper dan genezen

Misschien wel hét belangrijkste advies aan ondernemers: “Regel je zaken aan de voorzijde en voorkom ellende achteraf.” Met een relatief geringe investering vooraf, voorkom je hoge kosten of erger. "Erger?" Jazeker. Aansprakelijkheid bijvoorbeeld. Je denkt daartegen verzekerd te zijn? Helaas, als je je overeenkomst niet op orde hebt, geeft jouw verzekeraar waarschijnlijk niet thuis.

Haaglanden Juristen stelt op én screent

Schakel ons in voor het beoordelen en opstellen van:

  • Algemene Voorwaarden;
  • Arbeidsovereenkomsten;
  • Huurovereenkomsten;
  • Overeenkomsten voor geldleningen;
  • Andere zakelijke overeenkomsten.

Heb je een overeenkomst voorgelegd gekregen? Laat ons er met een objectieve blik naar kijken. Wij behoeden je voor valkuilen die jou onverwacht veel geld kunnen kosten.

Moet je zelf een overeenkomst maken? Laat ons dit voor je doen. Het kost je veel tijd en de materie is lastiger dan je denkt. Wij maken jouw voorstel waterdicht zonder de belangen van jouw wederpartij uit het oog te verliezen.

Procederen proberen we zoveel mogelijk te voorkomen, maar als het nodig is, begeleiden wij de juiste weg bij de kantonrechter.

Periodieke screening

Wat vandaag de wet is, kan morgen veranderen. Nou ja, niet zo snel, maar wel met enige regelmaat. Dat geldt net zo voor de regels in ons economische verkeer. Denk aan de grote veranderingen als gevolg van de Brexit.

Laat ons je Algemene Voorwaarden periodiek beoordelen. Focus zelf op je klanten en weet dat jouw Voorwaarden actueel en dekkend blijven. Deze dienstverlening zit bijvoorbeeld in ons handige en voordelige Abonnement

Wil jij alle voordelen van een Huisjurist voor jouw onderneming weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voorkomen kost veel minder dan genezen!

Ook interesse in onze andere diensten? Klik hieronder op je keuze.

Meer weten over Haaglanden juristen?

Heb je op dit moment behoefte aan helder advies? Wil je vrijblijvend kennis met ons maken om te ervaren of er een ‘klik’ is?

Bel ons: 070 3596206
Mail ons: info@haaglandenjuristen.nl
Of gebruik het contactformulier