info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Overzicht van onze diensten

De juridische arena is groot en complex. Dé alwetende jurist bestaat dan ook niet. Haaglanden Juristen heeft daarin een duidelijke keuze gemaakt. We zijn gespecialiseerd in die dienstverlening waar je als MKB' er zakelijk en privé regelmatig mee te maken krijgt.

Heldere contracten, goede algemene voorwaarden en duidelijke arbeidsovereenkomsten. Maar ook incassozaken waarbij je de relatie toch graag wilt voortzetten. En hoewel erfrecht in de basis een privé-aangelegenheid is, komen er toch vaak zakelijke gevolgen om de hoek kijken.

Met onze dienstverlening durven we ons dan ook een échte huisjurist voor het MKB te noemen. Onze klanten bevestigen dit graag!

Bekijk hieronder de dienstverlening die past bij jouw vraag. Nog geen vraag? Dat is natuurlijk het beste. Maar sorteer dan tijdig voor en maak alvast vrijblijvend kennis.

Bekijk welke dienst bij jouw vraag past

Erfrecht

Wanneer een dierbare overlijdt, dan staat je hoofd niet naar de juridische gevolgen. Wij helpen je een nalatenschap zorgvuldig af te wikkelen.

Arbeidsrecht

Werknemers in dienst, oproepkrachten? Je krijgt er een keer mee te maken. Dan is het fijn om te weten dat wij jouw situatie kennen en je het juiste advies geven.

Verbintenissenrecht

Algemene voorwaarden? Overeenkomsten? Aan het begin van een mooie samenwerking denk je er niet graag aan. Maar als er toch een kink in de kabel komt? Wij voorkomen ellende.

Incasso

Blijven er vorderingen openstaan? Dat kost geld en tijd. Haaglanden Juristen neemt die zorg uit handen. Je factuur wordt betaald, je relatie blijft behouden.

365 Huisjurist

365 dagen per jaar je eigen huisjurist? Bij ons kan het! Hoe effectief is dat? Ons abonnement is waarschijnlijk veel voordeliger dan je denkt.