info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Blog / Haaglanden Juristen

Haaglanden Juristen, nu ook op de Antillen

Jongens, wat een geweldig nieuws. Zoals veel van mijn relaties weten, heb ik een grote voorliefde voor de Nederlandse Antillen. Ik kom er regelmatig. Al een aantal jaren werk ik voor cliënten op de Antillen en Nederlanders die er belangen hebben. Al enige tijd liep ik met het idee om er ook een fysieke vestiging te hebben. Als jurist ben ik daarbij natuurlijk niet over één nacht ijs gegaan.

Ik had een aantal criteria geformuleerd, die belangrijk zijn voor mijn klanten én voor mij:

  • Ongeacht waar ik fysiek aanwezig ben, blijft mijn dienstverlening vertrouwd en kwalitatief hoogwaardig voor alle relaties;
  • Ik wil een nieuwe doelgroep kunnen bereiken: de inwoners en bedrijven van de Nederlandse Antillen;
  • Voor cliënten met belangen in Nederland én de Antillen moet Haaglanden Juristen een unieke toegevoegde waarde opleveren;

Na een goede voorbereiding is dit perfect gelukt. Het kantoor van Haaglanden Juristen op de Antillen is een feit.

Waar zit Haaglanden Juristen?

Ons kantoor huist in Willemstad, Curaçao. Op een kleinschalig E-Commercepark in het district Vredenberg. Hier hebben we een comfortabele unit, van waaruit we prima kunnen opereren.

Welke diensten bieden we aan?

  • Juridisch advies;
  • We stellen overeenkomsten op;
  • We voeren uw onderhandelingen of staan u daarin bij;
  • We incasseren vorderingen wanneer u er niet meer uitkomt met uw debiteur;
  • We voeren juridische procedures op het gebied van onder andere huurrecht, arbeidsrecht, geldvorderingen en de uitvoering van overeenkomsten.

Unieke dienstverlening voor Nederlanders met belangen op de Antillen

Haaglanden Juristen is nu in Nederland én op de Antillen aanwezig. Alle inwoners van Nederland die belangen hebben op de eilanden of daar in een geschil verwikkeld zijn, kunnen nu nog makkelijker een beroep doen op juridische hulp en bijstand. U heeft dus maar één partner nodig. Dat voorkomt onduidelijkheid en dubbele kosten. Dit betekent dus sneller resultaat voor u!

Natuurlijk profiteren inwoners van de Nederlandse Antillen, met belangen in Nederland, op hun beurt net zo van deze voordelen.

Waarom heeft Haaglanden Juristen een streepje voor?

Het is uniek dat een juridische dienstverlener kennis en ervaring heeft van de wetten en regels in meerdere gebieden. Ik beheers zowel het Nederlands Recht als het recht van de Nederlandse Antillen en ben perfect op de hoogte van de wetgeving en jurisprudentie.

Zowel in Nederland als op de Antillen beschikt Haaglanden Juristen over een groot netwerk met veel waardevolle contacten. Hierdoor kan ik mensen die deze contacten zelf niet hebben, heel goed bijstaan.

Vrijblijvend kennismaken?

Ik kan niet wachten om met Haaglanden Juristen meer klanten blij te gaan maken. En dat dat nu ook vanaf mijn geliefde werelddeel kan, geeft mij veel extra energie. Wilt u weten hoe ik uw belangen ook op de Antillen optimaal kan dienen, neem dan contact op. Ik maak graag vrijblijvend kennis.