info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Haaglanden Juristen is gespecialiseerd in incasso.

Bij Haaglanden Juristen is de kans dat uw vorderingen worden geïncasseerd het grootst. Informeer naar onze werkwijze!

Wij hebben een jarenlange ervaring met het incasseren van vorderingen. In tegenstelling tot de gebruikelijke incassokantoren en deurwaarders hanteren wij geen algemene aanpak voor alle dossiers. In overleg met u bepalen wij een specifieke strategische aanpak voor ieder afzonderlijk dossier. De ene debiteur is immers de andere niet.  Uitgangspunten daarbij zijn dat uw vordering wordt geïncasseerd, dat uw debiteur de kosten voldoet en dat de relatie met uw debiteur behouden blijft als u dit wenst.

Naar de rechter

Indien de vordering onverhoopt niet buitengerechtelijk kan worden geïncasseerd, bespreken wij met u de mogelijkheden van een gerechtelijke procedure. Hierbij komen onder meer aan de orde de juridische haalbaarheid, het kostenaspect en de solvabiliteit van de debiteur. Ook bespreken we de mogelijkheden van beslaglegging of faillissementsaanvraag van de debiteur. Zodra er een vonnis is gewezen, begeleiden wij voor u daarna de tenuitvoerlegging van het vonnis.

 

Contact

https://www.haaglandenjuristen.nl/wp-admin/post.php?post=9&action=editt

of bel 070-3596206

 

Haaglanden Juristen incasseert uw vorderingen. Vraag naar onze werkwijze!

Zoekt u meer informatie over onze andere diensten? Maak dan uw keuze hieronder:

Advies of even kennismaken?

Wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons, laat een bericht achter of stuur een mail met uw verzoek. Wij nemen contact met u op!