info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Haaglanden Juristen is gespecialiseerd in het verbintenissenrecht.

We hebben jarenlange ervaring met het opstellen en screenen van juridische documenten.

Wij kunnen voor u overeenkomsten zoals arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, overeenkomsten van geldlening, algemene voorwaarden en allerhande andere overeenkomsten zowel opstellen als screenen.

Hebt u een overeenkomst voorgelegd gekregen, kunnen wij deze voor u beoordelen en u wijzen op eventuele gevaren en/of voor u nadelige bepalingen.

Wilt u juist een overeenkomst laten opstellen, kunnen wij dit voor u doen. Nadat we uw wensen hebben besproken, wordt snel een overeenkomst opgesteld die juridisch waterdicht is.

Algemene voorwaarden

Voor MKB-ondernemers screenen wij vaak hun bestaande algemene voorwaarden. In het economisch verkeer treden jaarlijks veel wijzigingen op. Ook Wet- en regelgeving wijzigt jaarlijks. Het is belangrijk dat met deze wijzigingen rekening is gehouden in uw algemene voorwaarden. Wij stellen voor u algemene voorwaarden op die actueel zijn. Of we maken uw bestaande algemene voorwaarden weer actueel.

Contract laten opstellen of screenen? Bel Haaglanden Juristen!

Zoekt u meer informatie over onze andere diensten? Maak dan uw keuze hieronder:

Advies of even kennismaken?

Wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons, laat een bericht achter of stuur een mail met uw verzoek. Wij nemen contact met u op!