info@haaglandenjuristen.nl 070 3596206

Haaglanden Juristen is gespecialiseerd in het erfrecht.

Wanneer een familielid of dierbare komt te overlijden, dient de nalatenschap te worden afgewikkeld.

Wij staan erfgenamen bij, maar ook executeurs, vereffenaars, legatarissen, legitimarissen en schuldeisers. Zo kunnen wij u adviseren omtrent (beneficiaire) aanvaarding of verwerping van de nalatenschap. Voorts kunnen wij met u kijken naar de geldigheid van een testament, of de uitleg van een testament. Wij helpen u graag als u problemen hebt met een executeur of vereffenaar, maar ook als u executeur of vereffenaar bent. Meent u recht te hebben op de legitieme portie of een legaat, kunt u ons inschakelen. Had de overledene nog een schuld aan u, kunnen wij u helpen deze alsnog te incasseren.

Taak als mediator

Haaglanden Juristen treedt op als mediator tussen erfgenamen/legatarissen/legitimarissen/executeurs en vereffenaars. Regelmatig is er sprake van een lange strijd. Wij trachten deze strijd binnen bekwame tijd te beƫindigen door middel van mediation, waarbij wordt gestreefd naar een acceptabele oplossing voor alle betrokkenen.

Haaglanden Juristen staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op bij vragen over of mediation bij Erfrecht.

Zoekt u meer informatie over onze andere diensten? Maak dan uw keuze hieronder:

Advies of even kennismaken?

Wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons, laat een bericht achter of stuur een mail met uw verzoek. Wij nemen contact met u op!